The Vibery press Logo
Bokomslag - Alla himlens orglar

Titel: Alla himlens orglar
Författare: Cathrine Brunzell

Format: Storpocket

ISBN: 9789189885462

Utkommer: 22:a april 2024

F-pris: 145 SEK

Alla himlens orglar

Av: Cathrine Brunzell

Julia har inget sällskap. Precis som hon vill ha det. Det sköra körsbärsträdet intill glasverandan och räta rader i trädgårdslandet; varannan lök, varannan morot. Lugnt och stilla, precis som Julia vill ha det. Om det bara inte vore för fågeln under krusbärsbusken. Kajan, med sina ljusa ögon och sitt mexikanska avokadonät.


På bara ett par veckor, ändras förutsättningarna i Julias stilla tillvaro rejält; när några tilltufsade individer, ett kuvert av dyrt papper, samt en särdeles elegant äldre herre gör entré i hennes liv. Ingen av dem verkar anse att det mörkt rosa ärret på Julias kind spelar någon större roll. Men är Julia verkligen redo att ta den utsträckta handen? Ett långsamt steg, följt av två snabba. Kan Julia följa, eller ska hon fortsätta gömma sig? Är ensamheten att föredra, eller finns det något bortom september?


Alla himlens orglar är en lite mörkare feelgood-roman om ensamhet och vänskap. En finstämd berättelse som då och då bjuder på skratt, men även smärta. Saknaden efter en allra bästa vän och livets stora kärlek. Allt det, som gör livet så komplicerat att det är lättare att bara gömma sig. Men detta är även en berättelse om vad som kan hända, om vi vågar öppna grinden. Samt något ord om världens bästa te.


Författaren är född 1975 och uppväxt i Värmland. Numera fördelar hon sin tid mellan Härjedalen och Bohuslän, där hon bor tillsammans med make och hund. Författaren har tidigare gett ut feelgood-romanen Att bära stort lass över små tuvor. Till yrket är hon arkitekt och hon tycker om promenader i soluppgång eller fullmåneljus. Författaren äger inget trädgårdsland med morötter. Eftersom hon garanterat skulle ta död på nämnda rotsaker.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023