The Vibery press Logo
Bokomslag - Alla ljuger för Patrik Renberg

Titel: Alla ljuger för Patrik Renberg
Författare: Kimmen Edin

Format: Storpocket

ISBN: 9789189846494

Utkommer: 4:e mars 2024

F-pris: 145 SEK

Alla ljuger för Patrik Renberg

Av: Kimmen Edin

Patrik Renberg vet nog vad som finns söder om Feliksfors. Idioter. Det brukar ju brorsan säga. Och brorsan, han vet sånt.

Felicia tycker inte om sitt liv. Och hon hatar barn. Framför allt sin dotter. Hatar hennes otäcka tankar.


Ellie dröm-besöker sin döda biologiska mamma på nätterna. En elak mamma. En virrpanna. Inte mycket bättre än Linda, Ellies adoptivmamma. Linda adopterade Ellie tillsammans med sin heroinlangare för att få sin mammas miljonarv. Pengar hon inte fått än. Kravet i testamentet var att Linda skulle få barn, den dolda klausulen var att arvet skulle betalas ut först när barnet fyllt tio.


Ellies tioårsdag kommer, och samtidigt får av misstag en video spridning på internet där Ellie berättar allt om Linda, som blir Sveriges mest hatade kvinna. Av alla utom Felicia, som känner att den hatade mamman är hennes själssyster.


Linda är ovetande om att hon är hatad. Hon förstår inte internet. Men Ellie förstår. Och hon förstår också att arvet håller på att gå förlorat, och hon försöker rädda det. Vilket leder dem tillbaka till Lindas rötter i Feliksfors. Feliksfors som också är Patrik Renbergs lilla värld, som Ellie och Linda motvilligt sugs in i.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023