The Vibery press Logo
Där kurvan slutar

Titel: Där kurvan slutar
Författare: Gunilla Glingsten

Format: Danskt band

ISBN: 9789189885073

Utkommer: 20:e sept 2024

F-pris: 145 SEK

Där kurvan slutar

Av: Gunilla Glingsten

39-åriga Mireyas självförtroende pendlar, likaså hennes önskan om att leva eller dö och hon är ständigt på jakt efter en rofylld tillvaro. En tragisk händelse vänder upp och ner på hennes liv, och det hon är bäst på. Hon flyr.


Sonia är en envis, nyfiken och omtänksam 79-åring. Hon intalar sig själv att hon är tillfreds med sitt liv, som till stor del består av botgöring för det oförlåtliga val hon en gång gjort som ung.


19-åriga Filippas självkänsla är i botten. Hon känner sig oförstådd, ensam och övergiven och gör allt för att bli omtyckt och passa in.En penna, en telefon och ett rop på hjälp flätar oväntat samman de tre kvinnornas liv.


Där kurvan slutar är en berättelse om sorg och svek, ensamhet, psykisk ohälsa och sjukdom – om hur svårt det är att vara människa ibland. Det är en hoppingivande berättelse om tillhörighet och vänskap över generationsgränserna, om kärlek, tillit och glädje, om att orka och våga, om vikten av att känna meningsfullhet. Där kurvan slutar är en hyllning till livet – och till katterna.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023