The Vibery press Logo
bokomslag - Efterdyningar

Titel: Efterdyningar
Författare: Jennifer Hood
Format: Pocket
ISBN: 978-91-89726-92-5
Utkommer: 28:e april 2023

Efterdyningar

Av: Jennifer Hood

Jennifer Hoods första feel-good-roman är en riktig bladvändare, med karaktärer man kan identifiera sig med och en berättelse med många oväntade vändningar.


Säsongen som reseledare på charterhotellet på Kreta skulle ju bli som alla andra år. Cilla visste precis vad hon hade att vänta sig. Samma hotell,
samma strand och pooler, samma gäng med nya, unga, entusiastiska kollegor. Samma horder av barnfamiljer, samma förutsägbara jobb. Men några korta ögonblick leder till händelser som får henne att ifrågasätta de livsval hon gjort och undra om det kanske finns något mer.


Solsemestern skulle få allt att bli bra igen för Maria och hennes familj. De skulle ta dagen som den kom och hitta tillbaka till varandra. Sedan skulle allt bli bättre.. Men verkligheten vill något annat.


Ett enda telefonsamtal är allt som behövs för att tvinga Marlene att störta iväg hals över huvud till Kreta, dit hennes före detta man åkt med sin nya familj för att rädda äktenskapet. Hennes jobb och karriär får nu stå tillbaka. Resan visar sig få konsekvenser även för hennes liv.


Under några omtumlande sensommardagar flätas kvinnornas öden samman. Tre olika personligheter och livshistorier, och när de återvänder hem för att ta itu med efterdyningarna, visar det sig att det som alla trodde var slutet i själva verket var början på något helt annat.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023