The Vibery press Logo
Bokomslag -  Fyra floder, sex berg och miljarder drömmar

Titel: Fyra floder, sex berg och miljarder drömmar
Författare: Niklas Wahlqvist

Format: Danskt band

ISBN: 9789189846555

Utkommer: 5:e dec 2023

F-pris: 145 SEK

Fyra floder, sex berg och miljarder drömmar

Av: Niklas Wahlqvist

Dag Joseph, son till en morddömd pastor, tillika oljemagnat - står på toppen av de afrikanska Månbergen. Han har försökt skriva bort sin arvsynd. Men orden blev en eldskrift, som vägrar slockna. Men främst jagas han av sig själv. Den ökända livsmeningen. Tills en elefantkalv, en pojke och blind tro - sätter ödet, och drömmar i rörelse. Tvingar ner honom i San Francisco-buktens isande vatten. Men han överlever. Och snart finner han sin mening, i det största arvet, den största lögnen. Samma lögn som nu är på väg att störta en hel värld utför branten.


Amaya Rosetti söker också Något. Och ödet sammanför dem. Men likt födelse och förödelse, så har även Kärleken en motpol. Och överallt viskar Gudomliga Tecken. Från ockupationens Tibet och Afghanistan - till sydamerikanska spöken. Mot små öar längs den skånska kusten. Över berg och floder. Under en lika gäckande Måne. Genom en Drömvärld som tvingar både människor och djur på flykt. Som ropar att den lever. Att den vill leva. Men kan vi höra? Vill vi?


Fyra floder, Sex berg och Miljarder drömmar är en vindlande roman - om de val vi gör, och inte gör. Om tro och icketro. Lycka och olycka. Som slingrar sig genom tiden och ödets besynnerliga labyrint - likt intrasslade, sammantvinnande trådar.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023