The Vibery press Logo
Bokomslag - Här och nu

Titel: Här och nu
Författare: Johanna Bergqvist

Format: Storpocket

ISBN: 9789189846463

Utkommer: 20:e feb 2024

F-pris: 145 SEK

Här och nu

Av: Johanna Bergqvist

Efter två oförglömliga veckor i soliga Australien, minns Emma vem hon var innan hon för första gången drunknat i hans mörka ögon. Hon dumpar sin kontrollerande pojkvän och nästintill vänder på flygplatsen för att resa tillbaka till Sydney igen tillsammans med sin syster.


Något väcktes i henne under dessa veckor som hon inte visste fanns längre. Den sortens lycka som får det att kittlas ut i fingertopparna. En känsla hon inte upplevt sedan tonåren. Allt känns möjligt igen. Äntligen är hon fri att göra precis vad hon själv vill.Åtminstone nästan. Enda haken är att hon dyrt och heligt lovat familjen att inte kära ner sig i någon australiensare. Ett löfte hon inte har några planer på att bryta.


Samtidigt jobbar Jake på som vanligt med sina renoveringsprojekt inför den fullspäckade sommarsäsongen nere i Palmy. Ovetandes om att hans liv snart kommer ta en vändning han aldrig kunnat föreställa sig. Som en blixt från klarblå himmel dundrar Emma in i hans stillsamma vardag och han vet att inget någonsin kommer att bli sig likt igen.


Här och nu är bok om att finna sin egen väg i livet och alla galenskaper på resans väg som formar dig till den du är. Om en passion, lust och kärlek du inte trodde var möjlig. Där karaktärerna slits mellan två världar och tvingas välja mellan människorna de älskar.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023