The Vibery press Logo
Bokomslag - Leken

Titel: Leken
Författare: Jimmy Andersson

Format: Storpocket

ISBN: 9789189846616

Utkommer: 05:e april 2024

F-pris: 145 SEK

Leken

Av: Jimmy Andersson

”Ett kort fnysande innan blicken stannar på den lilla flickan med rött lockigt hår. Här stannar blicken ett bra tag. Andningen blir häftigare. Upphetsningen bildar en liten imma på fönstrets glas. Två fingrar som vill in, röra, känna, sträcks ut och rör mot rutan.”


Den lilla tjejen med det röda lockiga håret heter Lena. Hon är en gammal själ i en ung flickas kropp, med tankar och funderingar som en vuxen persons. Lena älskar att leka. Då känner hon sig fri. När Lena är med om sitt livs stora trauma blir leken viktigare än någonsin.


På annat håll är polisaspiranten Markus precis på väg att examineras. Det är många saker på gång i Markus liv när han plötsligt dras in i en turbulent händelseutveckling - samtidigt som det når en kritisk punkt i Lenas liv - och deras öden knyts ihop på ett sätt ingen av dom hade kunnat tro.


I LEKEN vävs minnen samman, ljusa som mörka. En berättelse om människans strävan att nå försoning, innan det är för sent. Är det våra minnen som formar oss? Vem är den mystiska personen som vill leka med Lena?


Det är mycket vi inte vet, men en sak är säker. I fantasin hos en liten flicka med stort rött, lockigt hår är det mesta möjligt.

Vibery Press

The Vibery Group - © All rights reserved 2023